The Blog is Hers

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia

Thank You!

Wednesday, May 27, 2009

HAPPY MOMENT




Exam da habis. i know i'm not suppose to be happy coz pmr makin dekat eventhough diagnostic baru sahaja habis . continue with my happy stories. macam2 happy stories ade dalam kepala otak aku nih. the kenduru thing. the visiting thing. unlistable. haha . i'm making my own word again. hihihi.banyak sangat story happened. i've wrote that but i'm writing that again. ape la aku nih. hehe have you listen to gaga's poker face acoustic version . omg! bes gle. every part. i love it . so much. i'm currently posting. ya i know u'm doing it. shd i write anyway. and i've uploaded new photo at myspace. a picca with haliza gla. lek a liza. kalau ko bace jgn a marah. hehe. aku pun gle gak. aku tau. haha. haliza ni . aku selalalalalu sangat gaduh dgn die. my day is not perfect kalau tak gado ngn minah sorang nih. da la ktorg share jantung hati. she said hahahaha. aku tak batak la weyh kat die. not my type la liza oi. ahahaa



A visit to ustazah's ros house.


hari yang tersangatla panasnye. super hot. i'm with the
baju kurung. makin panas la. i'm sweating. and i hate that feeling. you too?


mereka mereka yang hadir:


haliza - baju kurung biru . sgt anggun / nya: baju kurung oren . preeetty! / epit- this one i can say. sumpah stylo! epit mmg stylo la. with his branded clothes. he bring along his dcslr(if im not mistaken). / yol- die ni plg simple . hee / paan- he's quite cute. with new zealand shirt. / dira- kawan aku paling jelita. aku jeles do. hahaha. bangge ar tu /nik's family / acap- otai / malas la nak tulis lagi. i've complimented them but aku tak risau they gonna read this. they did'nt even know that i got this blog. heee heee / putri - we said over.


happy teacher's day


happy teacher's day dear teacher-teacher ku. thx for every single thing teachers. i love you. we do have to appreciate them . kan kan? say yes. eventhough cikgu tuh make up over. ugly ke. jahat ke. ape ape ke. we stiiiilll have to respect.


teachers:


pn norasah: terima kasih sebab ajar bm. cikgu terbaik. =)
teacher rafidah: you are great. =)
pn mastura: cikgu math terhebat! =)
teacher hanum: cikgu puteh yang lemah lembut dan baik =)
uztazah asma': ustazah yang sangat penyabar =)
ustazah ros: uztazah pal
ing sporting =)
cik shuhaibah: a superb sejarah teacher.=)
pn norainon: cikgu yang cantik manis yang baik =)
pn norliza: cikgu kh tersporting =)
cik bariah: cikgu yang sporting =)
puan erni: cikgu yang sangat cantik dan baek =)


cikgu shahila (last yer class teacher) da ade baby.
congrats cikgu!
we love you!


nyna said:

today yuma lepak ngn ktorg. aku malu ngn die. hehehe. aku control ayu. malu doh. comel burung antu aku. walaupun yuma muke macam burung antu aku tetap suke die. gurau je. dulu la. kesian sarah shah rukh khan tak datang. die tgk mu lawan barca. hihi. finally barca menang.


peah said:
kyla just read the bad things i wrote about her. she deserved that. tu la bajet pious lagi. people around pun tak suke die. aku memang nak die bace. pun. geramnye aku kat die. da la jahat. bukannye bagos. aku tau la aku ni jahat tp at least aku ten times better than her. huhu


the last day of exam



kh is the last subject for exam. saat saat terakhir . gembiranya. hehehe. aku cite hot hot kat peah pasal life aku ngn jason mraz. pastu si mas tuh die ckp aku berangan . who knows one day aku marry ngn die and become a millionaire. live at wellington. build a mansion at auckland. own an apple farm. bes weyh. then got 4 kids. geek in the pink. bella luna. im yours. lucky. comel2 my kids name. then everyday naik flight balik malaysia. ye la aku kan doctor yg currently working in hkl. im a cardiologist paeditrician. ceh ceh. hehehe. aku nak tumpahkan jasa n bakti kepada malaysian yg tercinta. no matter how much i love new zealand , malaysia still at the first place in my heart. i love malaysia! heee heeee


p/s: rekaan semata mata except for malaysia thing.

and
HAPPY BELATED BIRTHDAY DADDY!



ashuru farhun was surrur.
i'm so haaaapppy.



HAPPY HOLIDAY PEOPLE!
HAVE A GREAT TIME!





No comments:

Thank You