The Blog is Hers

My photo
Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia

Thank You!

Sunday, November 1, 2009

SUNDAYYY



esok Melaka yaww. HAHA. saya sangat gembira. kwn saya ckp suroh saya tulis lg byk bm sebab saya orang melayu. hbs tu, orang melayu tak boleh tulis english ke? suke hati saya lah. tapi sekarang saya memang sedang berusaha untuk menulis lebih banyak bm. but still saya akan tulis lebih banyak english. kenapa saya ni teruk sangat. haha. suke hati anda la nak judge saya macam mane sebab as long as saya gembira, saya tak kisah. :P saya sangat boring sekarang nie. saya tunggu kwn baik saya on ym tapi die masih belum on. knp agaknya ye? takpe takpe saya masih menunggu. heyy Melaka. tak sabar lah. ye la dah lame kott saya tak melencong sane sini dengan kawan kawan saya yang cantik dan manis nie.


sekarang ialah hari Ahad yang mendung. saya nak tidur. ZZZ.. and saya memang patut tidur. :P tapi saya masih di sini meng-update blog saya. :P saya rase susah sangat nak tutup computer nie. hidup ni sebenarnya perjuanagan kan. saya bace dekat blog hanis zalikha. wait wait. siape kenal hanis zalikha. saya kenal die through majalah remix. :P die model yang tinggi dan lawa. dan die mempunyai kehidupan yang sangat sempurna dan saya sangat jeles sebab saya tak pernah tengok orang yang mempunyai kehidupan sesempurna die. ehh saya da tulis 2 perennggan bm. :P bagus2 . ini improvement.


my dear small cousin sofia got blog. omg mann. she's 10 and now she's blogging. she's too young. what stuff kids write in blog huh? :P well kids got their own life too. right? when i wa 10 i know nothing about this whole blog thing. i started blogging when i was 14. yeah since november last year. i love to read peep's blog. yeah kinda stalking stuff. :P i wanted to have blog when i was 18 but i got blog 4 years earlier .:) P-O-Y-O . heyy i got two blogs. but yeah the other one is a private blog :P only me and no one else can read. :) this one make it public. i dun like people who cuss in their blog. hate it. but whatever their life and their stuff. err seriously myspace boring. yeah boring since i deleted all those friends. what friends for kalau tak tegur pun on myspace.? sekarang my friends left like 200 ++.


okayyy tata. :P


GLOBAL WARMING.


kwn saya ckp semalam ade orang dewasa tu suke bace blog saye lepastu judge saya tak tentu pasal. ehh. menyampah aku. kalau setakat nak stalk stalk and know nothing about my whole awesome life get lost lah. :P
go and get a life. if you hate me and know nothing bout me , then what fr do you read. oh yeah i knw so then on the next day you can spread rumors kan? duhh. you are pathethic. :( get lost woman.


tatata. :P

No comments:

Thank You